Biografie

André Mikkers

André MikkersAndré Mikkers (1965) is sinds 2002 partner bij PricewaterhouseCoopers Advisory, afdeling Dispute Analysis & Investigations die zich voornamelijk bezighoudt met onderzoeken op het gebied van fraude en integriteit alsmede juridische geschillen.
André Mikkers studeerde Information Management en Accountancy en heeft ruim 15 jaar ervaring als fraudeonderzoeker. Hij is initiatiefnemer en gastheer van de Kenniskring Fraude Bijeenkomst en heeft diverse publicaties op zijn naam staan. Tevens is hij, samen met E.M.A. van Schoten, de auteur van het boek Fraude: preventie en control.
André Mikkers verricht onderzoeken in binnen- en buitenland in alle sectoren van het bedrijfsleven en overheid.
Links:
LinkedIn profiel

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk