Nieuws

Zoeken in het Belgisch Staatsblad

Dagelijks publiceert het Staatsblad talloze documenten en berichten die onderzoeksjournalisten likkebaardend zouden moeten lezen. Over inlichtingendiensten, aanbestedingen, wetten, benoemingen en procedures. Leer deze voor velen onbekende goudmijn kennen in een speciaal voor de VVOJ gemaakte hands-on training. Met Wilfried Verrezen.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Download presentatie en lees het verslag van de training (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk