Nieuws

Zoeken in het Belgisch Staatsblad

Dagelijks publiceert het Staatsblad talloze documenten en berichten die onderzoeksjournalisten likkebaardend zouden moeten lezen. Over inlichtingendiensten, aanbestedingen, wetten, benoemingen en procedures. Leer deze voor velen onbekende goudmijn kennen in een speciaal voor de VVOJ gemaakte hands-on training. Met Wilfried Verrezen.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Download presentatie en lees het verslag van de training (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk