Nieuws

Zoeken in het Belgisch Staatsblad

Dagelijks publiceert het Staatsblad talloze documenten en berichten die onderzoeksjournalisten likkebaardend zouden moeten lezen. Over inlichtingendiensten, aanbestedingen, wetten, benoemingen en procedures. Leer deze voor velen onbekende goudmijn kennen in een speciaal voor de VVOJ gemaakte hands-on training. Met Wilfried Verrezen.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Download presentatie en lees het verslag van de training (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk