Nieuws

Zoeken in het Belgisch Staatsblad

Dagelijks publiceert het Staatsblad talloze documenten en berichten die onderzoeksjournalisten likkebaardend zouden moeten lezen. Over inlichtingendiensten, aanbestedingen, wetten, benoemingen en procedures. Leer deze voor velen onbekende goudmijn kennen in een speciaal voor de VVOJ gemaakte hands-on training. Met Wilfried Verrezen.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Download presentatie en lees het verslag van de training (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk