Nieuws

Zoeken in Europa

Dat Europa een schatkamer aan data, documenten en verhaalideeen herbergt, is al zo vaak betoogd. Maar hoe vind je ze, als de Europese websites vanaf de home page een doolhof blijken te zijn? Simpel: kom naar deze training, krijg praktische tips, oefen met zoekvragen en ga naar huis met een hoofd vol waardevols. Met Anne Autio.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 10:45-12:00 uur

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk