Nieuws

Zoeken in Europa

Dat Europa een schatkamer aan data, documenten en verhaalideeen herbergt, is al zo vaak betoogd. Maar hoe vind je ze, als de Europese websites vanaf de home page een doolhof blijken te zijn? Simpel: kom naar deze training, krijg praktische tips, oefen met zoekvragen en ga naar huis met een hoofd vol waardevols. Met Anne Autio.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 10:45-12:00 uur

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk