Nieuws

Zoeken in archieven

Ieder jaar weer een topper op de VVOJ Conferentie en ook dit jaar weer present. Met de nieuwste ontwikkelingen, websites en zoektips. Omdat er op ieder onderzoeksterrein wel belangrijke archiefstukken te vinden zijn. Met Erik Hennekam.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 09:00-10:15 uur
Download hier de bijbehorende handout van Eric van Hennekam (inloggen vereist).
Lees hier het verslag over deze werkgroep, geschreven door Esdor van Elten (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk