Nieuws

Zoeken in archieven

Ieder jaar weer een topper op de VVOJ Conferentie en ook dit jaar weer present. Met de nieuwste ontwikkelingen, websites en zoektips. Omdat er op ieder onderzoeksterrein wel belangrijke archiefstukken te vinden zijn. Met Erik Hennekam.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 09:00-10:15 uur
Download hier de bijbehorende handout van Eric van Hennekam (inloggen vereist).
Lees hier het verslag over deze werkgroep, geschreven door Esdor van Elten (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk