Nieuws

Werken met justitiedossiers

Het is een feest als je een dossier van een strafrechtelijk onderzoek, justitiële dwaling of een rechtszaak in handen krijgt. Of niet? Hoe ga je om met dergelijke dossiers? Wat moet je er als journalist aan onderzoeken? Hoe kan je het gebruiken? Wat kan je er als journalist nog aan toevoegen? En hoe voorkom je dat je zelf een speler wordt? Met o.a. Saskia van Nieuwenhove. Moderator: Kristof Clerix
Datum: 20 november 2010
Tijd: 10:45-12:00 uur
Lees hier het verslag van Nick De Backer.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk