Nieuws

Werken met justitiedossiers

Het is een feest als je een dossier van een strafrechtelijk onderzoek, justitiële dwaling of een rechtszaak in handen krijgt. Of niet? Hoe ga je om met dergelijke dossiers? Wat moet je er als journalist aan onderzoeken? Hoe kan je het gebruiken? Wat kan je er als journalist nog aan toevoegen? En hoe voorkom je dat je zelf een speler wordt? Met o.a. Saskia van Nieuwenhove. Moderator: Kristof Clerix
Datum: 20 november 2010
Tijd: 10:45-12:00 uur
Lees hier het verslag van Nick De Backer.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk