Nieuws

The investigative reporter and the social web

Op vrijdagmorgen de theorie, op vrijdagmiddag een hands-on training over de mogelijkheden van het sociale web voor onderzoeksjournalisten. Word een ‘community manager’ en een ‘collaborateur’ en haal zo de mooiste verhalen uit ‘formerly the audience’. Lavrusik in optima forma, kom hem in actie zien! Met Vadim Lavrusik.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur
Lees hier het verslag van de werkgroep, door Anke Vellenga.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk