Nieuws

The investigative reporter and the social web

Op vrijdagmorgen de theorie, op vrijdagmiddag een hands-on training over de mogelijkheden van het sociale web voor onderzoeksjournalisten. Word een ‘community manager’ en een ‘collaborateur’ en haal zo de mooiste verhalen uit ‘formerly the audience’. Lavrusik in optima forma, kom hem in actie zien! Met Vadim Lavrusik.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur
Lees hier het verslag van de werkgroep, door Anke Vellenga.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk