Nieuws

The investigative reporter and the social web

Op vrijdagmorgen de theorie, op vrijdagmiddag een hands-on training over de mogelijkheden van het sociale web voor onderzoeksjournalisten. Word een ‘community manager’ en een ‘collaborateur’ en haal zo de mooiste verhalen uit ‘formerly the audience’. Lavrusik in optima forma, kom hem in actie zien! Met Vadim Lavrusik.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur
Lees hier het verslag van de werkgroep, door Anke Vellenga.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk