Nieuws

The investigative reporter and the social web

Op vrijdagmorgen de theorie, op vrijdagmiddag een hands-on training over de mogelijkheden van het sociale web voor onderzoeksjournalisten. Word een ‘community manager’ en een ‘collaborateur’ en haal zo de mooiste verhalen uit ‘formerly the audience’. Lavrusik in optima forma, kom hem in actie zien! Met Vadim Lavrusik.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur
Lees hier het verslag van de werkgroep, door Anke Vellenga.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk