Nieuws

Statistics Belgium, wegwijs in de officiële statistieken

Elk verhaal wordt beter als je het in een context plaatst. Hoeveel is veel en hoe erg is erg? Wat is een trend en waar begint de afwijking? Die context vind je bij Statistics Belgium. Maar er ligt veel meer moois. Leer te zoeken in de systemen en je duikt er zelf prachtige verhalen op. Met Freddy Verkruyssen, Matthias Broeckaert en Lucia Decuyper.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk