Nieuws

Statistics Belgium, wegwijs in de officiële statistieken

Elk verhaal wordt beter als je het in een context plaatst. Hoeveel is veel en hoe erg is erg? Wat is een trend en waar begint de afwijking? Die context vind je bij Statistics Belgium. Maar er ligt veel meer moois. Leer te zoeken in de systemen en je duikt er zelf prachtige verhalen op. Met Freddy Verkruyssen, Matthias Broeckaert en Lucia Decuyper.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk