Nieuws

Het antwoord op de kaart

Eén kaart zegt meer dan duizend woorden. De belangrijkste vragen die een journalist moet beantwoorden zijn wie, wat en… waar? Het antwoord op die laatste vraag kun je op een kaart zetten. Dat is helemaal niet zo moeilijk. Leer hoe je in één oogopslag kunt zien wat een verkiezingsuitslag voor je lezers betekent. Met Arlen Poort.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 10:45-12:00 uur
* LET OP: de training ‘sociale netwerkanalyse in… excel! komt te vervallen. Inschrijven voor bovenstaande vervangende training kan aan de congresbalie.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk