Nieuws

Het antwoord op de kaart

Eén kaart zegt meer dan duizend woorden. De belangrijkste vragen die een journalist moet beantwoorden zijn wie, wat en… waar? Het antwoord op die laatste vraag kun je op een kaart zetten. Dat is helemaal niet zo moeilijk. Leer hoe je in één oogopslag kunt zien wat een verkiezingsuitslag voor je lezers betekent. Met Arlen Poort.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 10:45-12:00 uur
* LET OP: de training ‘sociale netwerkanalyse in… excel! komt te vervallen. Inschrijven voor bovenstaande vervangende training kan aan de congresbalie.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk