Nieuws

Het antwoord op de kaart

Eén kaart zegt meer dan duizend woorden. De belangrijkste vragen die een journalist moet beantwoorden zijn wie, wat en… waar? Het antwoord op die laatste vraag kun je op een kaart zetten. Dat is helemaal niet zo moeilijk. Leer hoe je in één oogopslag kunt zien wat een verkiezingsuitslag voor je lezers betekent. Met Arlen Poort.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 10:45-12:00 uur
* LET OP: de training ‘sociale netwerkanalyse in… excel! komt te vervallen. Inschrijven voor bovenstaande vervangende training kan aan de congresbalie.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk