Nieuws

RSS

Volg alle nieuws over je onderzoeksobject voortaan automatisch. Bouw je eigen nieuwsdienst, ontwerp een efficiente nieuwsstroom en wordt niet meer verrast door gemiste berichten op jouw onderzoeksgebied. Met Luuk Sengers.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 09:00-10:15 uur

Gerelateerde artikelen

Ministeries doen steeds langer over de behandeling van een Woo-verzoek. De Wet open overheid schrijft voor dat iemand die een informatieverzoek doet, binnen 42 dagen een besluit moet ontvangen. Het afgelopen jaar duurde het gemiddeld 172 dagen voor er een besluit was genomen, waar dat in 2022 nog 167 dagen was. Slechts in 17 procent van de verzoeken wordt een besluit tijdig genomen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van Open State Foundation, Instituut Maatschappelijk Innovatie en de Universiteit van Amsterdam.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk