Nieuws

RSS

Volg alle nieuws over je onderzoeksobject voortaan automatisch. Bouw je eigen nieuwsdienst, ontwerp een efficiente nieuwsstroom en wordt niet meer verrast door gemiste berichten op jouw onderzoeksgebied. Met Luuk Sengers.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 09:00-10:15 uur

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk