Nieuws

Route naar conferentie


De conferentie vindt plaats op de Arteveldehogeschool
Campus Kantienberg
Voetweg 66
9000 Gent
België
Tel: +32-9-234700
Voor vervoer naar De Eskimofabriek tijdens de conferentie worden bussen ingezet.
Reizen naar Gent met de auto vanuit Nederland:
Vanuit Utrecht via de A27 richting Breda, doorrijden op de A16 richting Antwerpen, en dan over de A1-A14 riching Gent. Reistijd (zonder file!) 1.57 uur. Voor precieze reisinformatie vanuit Utrecht of je eigen woonplaats: zie de Routeplanner voor auto’s.
Reizen naar Gent met de auto vanuit Vlaanderen:
Vanuit Antwerpen: neem de A14 richting Gent. Reistijd 38 minuten. Vanuit Brussel: neem de A10 richting Gent. Reistijd 41 minuten (beide zonder file!). Voor precieze reisinformatie vanuit deze steden of je eigen woonplaats: zie de Routeplanner voor auto’s.
Reizen naar Gent per trein vanuit Nederland:
Neem de intercity naar Antwerpen vanuit Rotterdam. In Antwerpen overstappen op de trein richting Gent St. Pieters of Gent Dampoort. Reistijd vanuit Utrecht: tussen de 2:35 en 2:53 uur, afhankelijk van de aansluiting. Let op: de snelle aansluiting is met de Thalys, vooraf reserveren noodzakelijk! Het is ook mogelijk om via Maastricht-Brussel te reizen, maar vanuit de Randstad duurt dit aanzienlijk langer dan de eerste route. Zie voor verdere informatie de internationale treinplanner van de NS.
Reizen naar Gent met de trein vanuit Vlaanderen:
Vanuit Gent gaat er een rechtstreekse trein naar Gent St. Pieters (ong. 55 min) en Gent Dampoort (45 minuten). Vanuit Brussel Centraal gaat er een rechtstreekse trein naar Gent St. Pieters (36 min). Het is niet aan te raden om vanuit Brussel naar Gent Dampoort te reizen (55 minuten, met overstap). Zie voor verdere informatie de treinplanner van de NMBS.
* * *
Van de stations in Gent naar campus Kantienberg:
1. Vertrekpunt Sint-Pietersstation Gent
Neem bus 34, 35, 36, 55, 57, 58, 70, 71, 72 of 77 > stap af aan de halte ‘Heuvelpoort’ > wandel via de Overpoortstraat, Stalhof en de Benedictijnenstraat naar de campus in de Voetweg.
Of neem Campuslijn 8 en stap af aan de halte op het Sint-Pietersplein, vlakbij de campus Kantienberg.
Je kan de campus ook te voet (of met de fiets) bereiken vanaf het Sint-Pietersstation. Vertrek via de Koningin Astridlaan, en ga verder via het Citadelpark en de Kunstlaan. Op het einde van de Kunstlaan bereik je de Voetweg.

2. Vertrekpunt Dampoortstation Gent
Neem bus 34, 35, 70, 71, 72, 77 of 78 > stap af aan de halte ‘Heuvelpoort’ > wandel via de Overpoortstraat, Stalhof en de Benedictijnenstraat naar de campus in de Voetweg.
Actuele info op www.delijn.be en www.nmbs.be

Gerelateerde artikelen

Overheidsorganisaties moeten beter samenwerken met Woo-verzoekers. Stel hun informatiebehoefte centraal, bepaal samen hoe die het beste kan worden vervuld en lever vervolgens ook. Volg voor de samenwerking bovendien een openbare leidraad, zodat beide partijen weten wat ze van elkaar mogen verwachten.

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk