Nieuws

Personen backgrounden

Hoe licht je online het doopceel van wethouders, Kamerleden, ministers en andere publieke figuren? Leer het van de expert op dit terrein. Met Erik Hennekam.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Lees ook de verslagen van Charlotte Dolaege, Erik Roosens en het verslag van de sessie Zoeken in archieven met de bijbehorende downloads van Eric Hennekam.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk