Nieuws

Partners in crime? Samenwerken met NGO’s

Ze doen zelf onderzoek, geven je informatie of beurzen en nemen je mee op reis. NGO’s werken graag samen met journalisten. Maar altijd met hun eigen agenda. Hoe blijf je ondanks de door de samenwerking gewekte verwachtingen toch je eigen verhaal trouw? Hoe ver gaat de invloed van de geldgever? En waar kunnen we elkaar vinden? Drie journalisten vertellen over hun ervaringen, de do’s en dont’s en nemen ons mee door het doolhof der goede bedoelingen.
Met Han Soete, Ana van Es, Bette Dam. Moderator: Jeroen Trommelen
Datum: 19 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk