Nieuws

Partners in crime? Samenwerken met NGO’s

Ze doen zelf onderzoek, geven je informatie of beurzen en nemen je mee op reis. NGO’s werken graag samen met journalisten. Maar altijd met hun eigen agenda. Hoe blijf je ondanks de door de samenwerking gewekte verwachtingen toch je eigen verhaal trouw? Hoe ver gaat de invloed van de geldgever? En waar kunnen we elkaar vinden? Drie journalisten vertellen over hun ervaringen, de do’s en dont’s en nemen ons mee door het doolhof der goede bedoelingen.
Met Han Soete, Ana van Es, Bette Dam. Moderator: Jeroen Trommelen
Datum: 19 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk