Nieuws

Onderzoeksjournalistiek op nieuwe platforms

Er is onderzoeksjournalistiek leven naast de krant, de publieke omroep, het weekblad en de radio. Journalisten in Nederland en Vlaanderen ontdekken de mogelijkheid van onderzoeksjournalistiek in kleinschaliger verband, op het web, naar niche markten en volgens nieuwe publicatiemethoden. Apache.be, followthemoney.nl en Articulous zijn maar een paar van de initiatieven die het afgelopen jaar het licht zagen. De bedenkers, makers en uitbaters vertellen over hun nieuwe loten aan de journalistieke boom. Met George Timmerman, Arne van der Wal, Jaïr Stenhuijs. Moderator: Karel Platteau.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 15:45-17:00 uur
Lees hier ook het verslag van Stijn Mestdagh.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk