Nieuws

Journalist of jurist – bronnengeheim

Anonieme bronnen, betaalde bronnen, (on)betrouwbare bronnen, lekken als bronnen, journalistiek bronnengeheim (kenmerken en misvattingen), bekendmaking van bronnen als bewijsmateriaal, bewijs bij laster/reputatieschade en bronnen, contracten/afspraken maken met bronnen, wil je bron eventueel in rechte getuigen? Kom met al je vragen over het werken met bronnen naar deze workshop, en drie gerenommeerde juristen geven je antwoord. Zodat je zelf een beetje juridisch onderlegd raakt. Met Christien Wildeman, Wim Criel, Dirk Voorhoof. Moderator: Marleen Teugels
Datum: 20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Lees hier het verslag van Melissa Janssens (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk