Nieuws

Journalist of jurist – bronnengeheim

Anonieme bronnen, betaalde bronnen, (on)betrouwbare bronnen, lekken als bronnen, journalistiek bronnengeheim (kenmerken en misvattingen), bekendmaking van bronnen als bewijsmateriaal, bewijs bij laster/reputatieschade en bronnen, contracten/afspraken maken met bronnen, wil je bron eventueel in rechte getuigen? Kom met al je vragen over het werken met bronnen naar deze workshop, en drie gerenommeerde juristen geven je antwoord. Zodat je zelf een beetje juridisch onderlegd raakt. Met Christien Wildeman, Wim Criel, Dirk Voorhoof. Moderator: Marleen Teugels
Datum: 20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Lees hier het verslag van Melissa Janssens (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk