Nieuws

Journalist of jurist – bronnengeheim

Anonieme bronnen, betaalde bronnen, (on)betrouwbare bronnen, lekken als bronnen, journalistiek bronnengeheim (kenmerken en misvattingen), bekendmaking van bronnen als bewijsmateriaal, bewijs bij laster/reputatieschade en bronnen, contracten/afspraken maken met bronnen, wil je bron eventueel in rechte getuigen? Kom met al je vragen over het werken met bronnen naar deze workshop, en drie gerenommeerde juristen geven je antwoord. Zodat je zelf een beetje juridisch onderlegd raakt. Met Christien Wildeman, Wim Criel, Dirk Voorhoof. Moderator: Marleen Teugels
Datum: 20 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Lees hier het verslag van Melissa Janssens (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk