Nieuws

Excel voor beginners

Niet naar de trainingsdag datajournalistiek geweest? Net bedacht dat je toch eens een spreadsheet of excelbestand moet kunnen bouwen om grip op je onderzoeksmateriaal te houden? Hier leer je in een dik uur de grondbeginselen die iedere journalist moet weten. Met Elena Egawhary.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 09:00-10:15 uur

* LET OP: geen basiskennis vereist

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk