Nieuws

Excel voor beginners

Niet naar de trainingsdag datajournalistiek geweest? Net bedacht dat je toch eens een spreadsheet of excelbestand moet kunnen bouwen om grip op je onderzoeksmateriaal te houden? Hier leer je in een dik uur de grondbeginselen die iedere journalist moet weten. Met Elena Egawhary.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 09:00-10:15 uur

* LET OP: geen basiskennis vereist

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk