Nieuws

Excel voor beginners

Niet naar de trainingsdag datajournalistiek geweest? Net bedacht dat je toch eens een spreadsheet of excelbestand moet kunnen bouwen om grip op je onderzoeksmateriaal te houden? Hier leer je in een dik uur de grondbeginselen die iedere journalist moet weten. Met Elena Egawhary.
Datum: 20 november 2010
Tijd: 09:00-10:15 uur

* LET OP: geen basiskennis vereist

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk