Nieuws

Eurostat

Het CBS beheert niet alleen veel prachtige Nederlandse data en statistische gegevens, het levert ook de Nederlandse gegevens voor Europese statistieken. Mooier nog: het CBS kan je leren ook met dat vermaledijde en moeilijk ogende Eurostat om te gaan. Welke mooie (ook regionale!) verhalen liggen er op je te wachten in de kelders van de Europese cijferbrij? Met Hans de Ruiter.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Eurostat, presentatie Hans de Ruiter (Powerpoint), inloggen vereist.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk