Nieuws

Eurostat

Het CBS beheert niet alleen veel prachtige Nederlandse data en statistische gegevens, het levert ook de Nederlandse gegevens voor Europese statistieken. Mooier nog: het CBS kan je leren ook met dat vermaledijde en moeilijk ogende Eurostat om te gaan. Welke mooie (ook regionale!) verhalen liggen er op je te wachten in de kelders van de Europese cijferbrij? Met Hans de Ruiter.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Eurostat, presentatie Hans de Ruiter (Powerpoint), inloggen vereist.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk