Nieuws

Eurostat

Het CBS beheert niet alleen veel prachtige Nederlandse data en statistische gegevens, het levert ook de Nederlandse gegevens voor Europese statistieken. Mooier nog: het CBS kan je leren ook met dat vermaledijde en moeilijk ogende Eurostat om te gaan. Welke mooie (ook regionale!) verhalen liggen er op je te wachten in de kelders van de Europese cijferbrij? Met Hans de Ruiter.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Eurostat, presentatie Hans de Ruiter (Powerpoint), inloggen vereist.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk