Nieuws

Eurostat

Het CBS beheert niet alleen veel prachtige Nederlandse data en statistische gegevens, het levert ook de Nederlandse gegevens voor Europese statistieken. Mooier nog: het CBS kan je leren ook met dat vermaledijde en moeilijk ogende Eurostat om te gaan. Welke mooie (ook regionale!) verhalen liggen er op je te wachten in de kelders van de Europese cijferbrij? Met Hans de Ruiter.
Datum: 19 november 2010
Tijd: 14:00-15:15 uur
Eurostat, presentatie Hans de Ruiter (Powerpoint), inloggen vereist.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk