Nieuws

De curator is je beste vriend

Gesneefde bedrijven zijn een bron van mooie verhalen. Maar hoe vind je de achterkant van het faillissement? Waar zaten de problemen, wie werd de dupe, wie ging er als derde hond met het been vandoor? De curator is je beste vriend! Rutger Schimmelpenninck doet geruchtmakende faillissementen als de DSB Bank, Eddy van Camp en Inge Mertens zijn gekende specialisten op het Belgische kerkhof van gefailleerde bedrijven. Ze vertellen over de praktijk, en wat wij journalisten kunnen leren uit hun verslagen. Met Rutger Schimmelpenninck, Eddy van Camp, Inge Mertens. Moderator: Piet Depuydt
Datum: 19 november 2010
Tijd: 14.00 – 15.15 uur
Lees ook de verslagen van Anne Boer en Simon Demeulenmeester. (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk