Nieuws

Battle of the brains

Competitie brengt het beste naar boven bij zoekgoeroes Myers en Van Ess. In een bloestollende strijd streven ze niet naar de snelste truuks maar naar het meeste resultaat. Met deze spetterende zoekshop sluit de conferentie. Geen afleiding mogelijk: let’s take it to the edge! Met Paul Myers en Henk van Ess.

Datum:
20 november 2010
Tijd: 15.45 – 17.00 uur

*LET OP: Voertaal Engels

Lees hier het verslag van Jeroen Huylebroecke.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk