Nieuws

Battle of the brains

Competitie brengt het beste naar boven bij zoekgoeroes Myers en Van Ess. In een bloestollende strijd streven ze niet naar de snelste truuks maar naar het meeste resultaat. Met deze spetterende zoekshop sluit de conferentie. Geen afleiding mogelijk: let’s take it to the edge! Met Paul Myers en Henk van Ess.

Datum:
20 november 2010
Tijd: 15.45 – 17.00 uur

*LET OP: Voertaal Engels

Lees hier het verslag van Jeroen Huylebroecke.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk