Nieuws

Battle of the brains

Competitie brengt het beste naar boven bij zoekgoeroes Myers en Van Ess. In een bloestollende strijd streven ze niet naar de snelste truuks maar naar het meeste resultaat. Met deze spetterende zoekshop sluit de conferentie. Geen afleiding mogelijk: let’s take it to the edge! Met Paul Myers en Henk van Ess.

Datum:
20 november 2010
Tijd: 15.45 – 17.00 uur

*LET OP: Voertaal Engels

Lees hier het verslag van Jeroen Huylebroecke.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk