Nieuws

Programma VVOJ10 bekend

Het programma van de VVOJ Conferentie 2010 is bekend. Net als andere jaren wordt de conferentie geopend door twee internationale toppers. De workshops, trainingen en lezingen tijdens dit tweedaagse evenement worden gegeven door professionals uit binnen- en buitenland.
Kijk hier naar het programma van de grootste jaarlijkse bijeenkomst voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland. Meer informatie over de sessies krijg je door te klikken op de titels. Let op: titels zonder weblink krijgen in de komende weken nog een pagina toegevoegd!
Ook dit jaar verloopt de inschrijving voorspoedig, dus wacht niet langer en meld je nu aan voor de VVOJ Conferentie in Gent. Het thema van de conferentie, die op 19 en 20 november plaatsvindt, is Onderzoeksjournalistiek op de grens. Een slaapplaats vinden in Gent kun je hier en vraag je je af hoe je vanuit Nederland of Vlaanderen naar Gent moet komen, dan kun je de Routeplanner bekijken.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk