Nieuws

Programma VVOJ10 bekend

Het programma van de VVOJ Conferentie 2010 is bekend. Net als andere jaren wordt de conferentie geopend door twee internationale toppers. De workshops, trainingen en lezingen tijdens dit tweedaagse evenement worden gegeven door professionals uit binnen- en buitenland.
Kijk hier naar het programma van de grootste jaarlijkse bijeenkomst voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland. Meer informatie over de sessies krijg je door te klikken op de titels. Let op: titels zonder weblink krijgen in de komende weken nog een pagina toegevoegd!
Ook dit jaar verloopt de inschrijving voorspoedig, dus wacht niet langer en meld je nu aan voor de VVOJ Conferentie in Gent. Het thema van de conferentie, die op 19 en 20 november plaatsvindt, is Onderzoeksjournalistiek op de grens. Een slaapplaats vinden in Gent kun je hier en vraag je je af hoe je vanuit Nederland of Vlaanderen naar Gent moet komen, dan kun je de Routeplanner bekijken.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk