Nieuws

Programma VVOJ10 bekend

Het programma van de VVOJ Conferentie 2010 is bekend. Net als andere jaren wordt de conferentie geopend door twee internationale toppers. De workshops, trainingen en lezingen tijdens dit tweedaagse evenement worden gegeven door professionals uit binnen- en buitenland.
Kijk hier naar het programma van de grootste jaarlijkse bijeenkomst voor onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Nederland. Meer informatie over de sessies krijg je door te klikken op de titels. Let op: titels zonder weblink krijgen in de komende weken nog een pagina toegevoegd!
Ook dit jaar verloopt de inschrijving voorspoedig, dus wacht niet langer en meld je nu aan voor de VVOJ Conferentie in Gent. Het thema van de conferentie, die op 19 en 20 november plaatsvindt, is Onderzoeksjournalistiek op de grens. Een slaapplaats vinden in Gent kun je hier en vraag je je af hoe je vanuit Nederland of Vlaanderen naar Gent moet komen, dan kun je de Routeplanner bekijken.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk