Nieuws, Woo

Radio Onjo over wobben

Veel aandacht voor de Wet openbaarheid van bestuur in de jongste uitzending van Radio Onjo, zaterdag 9 oktober. Te gast is wob-expert Roger Vleugels, opsteller van een Zwartboek (pdf) over de wob in de praktijk. Ook adjunct-hoofdredacteur Pieter Klein van RTL Nieuws, die geregeld beroep doet op de wob, komt aan het woord. Terugluisteren? Dat kan.

Gerelateerde artikelen

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk