Nieuws, Woo

Woberator, de documentaire

Daar is ‘ie dan, online te zien: Woberator, de documentaire. Journalisten, wob-experts, politici en een wetenschapper belichten de problemen met de Wet openbaarheid van bestuur en de stand van openheid in Nederland, een land met “een beetje een geheimzinnige bestuurderscultuur”, aldus Kamerlid Mariko Peters (GroenLinks). Klik door voor de video.


Woberator, de documentaire from Brenno de Winter on Vimeo.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk