Biografie

Paul Bradshaw

PaulBradshaw Paul Bradshaw doceert internetjourna- listiek aan de Birminingham City University en City University London. Hij maakte eerder carrière als redacteur van opinietijdschriften, weekbladen en het Online Journalism Blog.
Paul Bradshaw is de oprichter van Help Me Investigate – een platform waarbij het publiek wordt ingeschakeld bij journalistiek onderzoek, het Internet Monthly Magazine en het eerste MP3 tijdschrift van Engeland. Bradshaw werkte mee aan verschillende boeken, waaronder How To Do Just About Anything on the Internet; Citizen Journalism: Global Perspectives; Web Journalism en de tweede editie van Investigative Journalism.
Links:
Online Journalism Blog
Paul Bradshaw op Twitter
LinkedIn profiel
Presentaties van Paul Bradshaw
Paul Bradshaw, biografie Wikipedia

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk