Nieuws

Nominaties De Loep 2010 bekend

De nominaties voor De Loep, de jaarlijkse prijs voor onderzoeksjournalistiek van de VVOJ, zijn bekend. In drie categorieën, tekstueel, audiovisueel en de aanmoedigingsprijs, zijn in totaal acht inzendingen uit Vlaanderen en Nederland genomineerd. De winnaars worden vrijdagavond 19 november onthuld, tijdens het diner van de VVOJ Conferentie in Gent. De genomineerden en links naar publicaties zijn te vinden op de Loep 2010-pagina.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk