Nieuws

Nominaties De Loep 2010 bekend

De nominaties voor De Loep, de jaarlijkse prijs voor onderzoeksjournalistiek van de VVOJ, zijn bekend. In drie categorieën, tekstueel, audiovisueel en de aanmoedigingsprijs, zijn in totaal acht inzendingen uit Vlaanderen en Nederland genomineerd. De winnaars worden vrijdagavond 19 november onthuld, tijdens het diner van de VVOJ Conferentie in Gent. De genomineerden en links naar publicaties zijn te vinden op de Loep 2010-pagina.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk