Nieuws

Spitwerk uit de rest van de wereld

Voor een frisse dosis inspiratie, of gewoon een wegwijzer naar opmerkelijke onderzoeksjournalistieke projecten in alle uithoeken van de aardbol: The Global Muckraker, een blog van het International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). Als je dan toch aan het surfen slaat, meer links als deze vind je in de VVOJ Webwijzer.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk