Nieuws

Chronologie maken op de Mac/pc

Een chronologisch overzicht van de feiten kan zicht op een kwestie geven. Met een spreadsheet als Excel kan je op zich best uit de voeten, maar het kan ook anders. Pulitzerprijs-winnaar Sarah Cohen is een van de bedenkers van een speciaal computerprogrammaatje dat helpt zo’n chronologie op te stellen. TimeFlow heet het, en voor wie geïnteresseerd is: het is gratis te downloaden en gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk