Nieuws

Vroegboekkorting VVOJ Conferentie 2010 verlengd

De vroegboekkorting voor de VVOJ Conferentie 2010 in Gent is verlengd tot en met 15 augustus. VVOJ-leden die zich uiterlijk half augustus registreren via dit inschrijfformulier, betalen 165 euro. Thema van de conferentie op vrijdag 19 en zaterdag 20 november is: Onderzoeksjournalistiek op de grens. Lees een impressie van het programma of verdiep je vast in een slaapplaats.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk