Nieuws

Vroegboekkorting VVOJ Conferentie 2010 verlengd

De vroegboekkorting voor de VVOJ Conferentie 2010 in Gent is verlengd tot en met 15 augustus. VVOJ-leden die zich uiterlijk half augustus registreren via dit inschrijfformulier, betalen 165 euro. Thema van de conferentie op vrijdag 19 en zaterdag 20 november is: Onderzoeksjournalistiek op de grens. Lees een impressie van het programma of verdiep je vast in een slaapplaats.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk