Nieuws

Bijspijkeren in de zomerweken

Leergierige journalisten hoeven deze weken geen duimen te draaien.  Met de summer school van The Centre for Investigative Journalism (CIJ) en de jaarconferentie van Netzwerk Recheche in Hamburg net achter de rug, staat de conferentie van Braziliaanse vakgenoten al weer voor de deur (29-31 juli). En dan is er nog een cursus in Praag onder leiding van Mark Shapiro (18-23 juli) en workshops in Potsdam (23-26 aug). En niet vergeten, tot 1 augustus geldt de vroegboekkorting voor onze eigen Nederlands-Vlaamse VVOJ Conferentie op 19 en 20 november in Gent.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk