Nieuws

Bijspijkeren in de zomerweken

Leergierige journalisten hoeven deze weken geen duimen te draaien.  Met de summer school van The Centre for Investigative Journalism (CIJ) en de jaarconferentie van Netzwerk Recheche in Hamburg net achter de rug, staat de conferentie van Braziliaanse vakgenoten al weer voor de deur (29-31 juli). En dan is er nog een cursus in Praag onder leiding van Mark Shapiro (18-23 juli) en workshops in Potsdam (23-26 aug). En niet vergeten, tot 1 augustus geldt de vroegboekkorting voor onze eigen Nederlands-Vlaamse VVOJ Conferentie op 19 en 20 november in Gent.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk