Nieuws

Bijspijkeren in de zomerweken

Leergierige journalisten hoeven deze weken geen duimen te draaien.  Met de summer school van The Centre for Investigative Journalism (CIJ) en de jaarconferentie van Netzwerk Recheche in Hamburg net achter de rug, staat de conferentie van Braziliaanse vakgenoten al weer voor de deur (29-31 juli). En dan is er nog een cursus in Praag onder leiding van Mark Shapiro (18-23 juli) en workshops in Potsdam (23-26 aug). En niet vergeten, tot 1 augustus geldt de vroegboekkorting voor onze eigen Nederlands-Vlaamse VVOJ Conferentie op 19 en 20 november in Gent.

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk