Conferentie

2010 Conferentie Aankondiging

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2010 vindt in het Belgische Gent de jaarlijkse VVOJ Conferentie plaats. Dit keer is het thema Onderzoeks- journalistiek op de grens. De lezingen, trainingen en workshops zullen extra aandacht besteden aan de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied, onderzoeksmethoden en publicatiemogelijkheden, en natuurlijk ook verdienmodellen.
For more information about the conference in English, and to go directly to the registration form, please click here.
Kosten
Net als vorig jaar biedt de VVOJ snelle beslissers de kans om voor een zeer aantrekkelijk tarief deel te nemen aan het grootste jaarlijkse evenement van onderzoeksjournalisten in Vlaanderen en Gent. VVOJ-leden betalen € 195,- terwijl niet-leden € 390,- betalen. Het tarief voor studenten journalistiek (moeten VVOJ-lid zijn of worden) blijft eveneens ongewijzigd en is € 99,- (exclusief diner op vrijdagavond).
Annuleren
Let op: Tot uiterlijk zes weken vóór de conferentie kun je gratis annuleren. Van zes tot twee weken voor de conferentie betaal je vijftig procent van de kosten. Vanaf twee weken voor de conferentie is annuleren niet meer mogelijk. Je kan wel altijd een ander in jouw plaats laten gaan (graag vooraf overleg met secretariaat@vvoj.org of +31 30 – 219 30 11).
Bij annuleren wordt 25 euro administratiekosten in rekening gebracht.
Groepskorting
Indien redacties met een grotere groep (minimaal 5 deelnemers) wensen te komen: informeer naar aantrekkelijke groepskorting!
Inschrijfformulier
Om in te schrijven klik je binnenkort hier.
Reizen naar Gent
Kijk op de speciale routeplanner hoe je het beste naar de conferentie komt.
Overnachten in Gent
De VVOJ heeft een overzicht samengesteld van hotels in Gent. Let op: de lijst is niet volledig en de VVOJ heeft geen speciale overeenkomst met deze hotels.
Conferentieverslagen en downloads
Vanaf de conferentie in november worden op deze pagina de verslagen van de sessies, teksten van toespraken, foto’s en video’s geplaatst. evenals downloadbare documenten zoals handouts en Powerpoint-presentaties van de sprekers. Voor de verslagen en downloads moet je ingelogd zijn.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

We are organizing an intensive master class on finding, validating and processing footage. Never before has the Washington Post given such an insight into its own methodology.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk