Nieuws

VS onderzoeken journalistiek

De Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC), een organisatie die toezicht op de handelsmarkt, gaat op zoek naar manieren om journalistiek te redden. Zolang de journalistiek blijft zoals we die nu kennen dan is ze wellicht met uitsterven bedreigd.
Het is de bedoeling dat de FTC het rapport van haar onderzoek eind dit jaar publiceert. VVOJ-bestuurslid Karel Platteau doet hier verslag.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk