Nieuws

Ledenkorting op Internationale Researchjournalistiek

VVOJ-leden krijgen opnieuw vijftien procent korting op het cursustarief voor de opleiding Internationale Researchjournalistiek. Nederlandse en Vlaamse journalisten en mediakenners delen hun ervaring tijdens 45 cursusavonden van oktober 2010 tot eind mei 2011. Stuur vóór eind juni een motiveringsbrief plus cv naar cursuscoördinator Karel Platteau, en je krijgt een uitnodiging voor een gesprek. Meer info op de VVOJ-cursuspagina of bij Researchjournalistiek.be.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk