Nieuws

Ledenkorting op Internationale Researchjournalistiek

VVOJ-leden krijgen opnieuw vijftien procent korting op het cursustarief voor de opleiding Internationale Researchjournalistiek. Nederlandse en Vlaamse journalisten en mediakenners delen hun ervaring tijdens 45 cursusavonden van oktober 2010 tot eind mei 2011. Stuur vóór eind juni een motiveringsbrief plus cv naar cursuscoördinator Karel Platteau, en je krijgt een uitnodiging voor een gesprek. Meer info op de VVOJ-cursuspagina of bij Researchjournalistiek.be.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk