Nieuws

‘Ik deed gewoon mijn werk’

Journaliste Bette Dam sprak in 2008 met vele hooggeplaatste Afghaanse leiders. Haar boek Expeditie Uruzgan is inmiddels twee keer genomineerd. Aan VVOJ-webredacteur Rachel Levy vertelt ze over de noodzaak van onafhankelijke journalistiek, juist als de omstandigheden moeilijk zijn. Lees het nieuwste interview van de serie Dossier Onderzoek (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk