Nieuws

Onderzoek vuurwerkramp heropend na research RTV Oost

Naar aanleiding van nieuwe getuigenissen die door RTV Oost zijn vastgelegd, heeft het Openbaar Ministerie besloten het onderzoek naar de vuurwerkramp in Enschede, op 13 mei 2000, nieuw leven in te blazen. Een politieteam van twaalf rechercheurs gaat de informatie onderzoeken, die mogelijk nieuw licht werpt op wat er voorafging aan ‘het eerste vlammetje’. Zie het dossier bij RTV Oost.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk