Nieuws

Nieuwe aanvraagronde voor beurzen bij Journalismfund.eu

Een nieuwe aanvraagronde voor journalistieke beurzen is geopend bij Journalismfund.eu; aanvragen moeten uiterlijk 14 juni om 12.00 uur ‘s middags binnen zijn. Er is een bedrag van 25.000 euro te verdelen en dit keer zijn er twee type beurzen ingesteld: eentje voor cross-border verslaggeving en eentje voor European affairs. Voorwaarden, beurscriteria, aanmeldformulier en meer bij Journalismfund.eu.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk