Nieuws

Nieuwe aanvraagronde voor beurzen bij Journalismfund.eu

Een nieuwe aanvraagronde voor journalistieke beurzen is geopend bij Journalismfund.eu; aanvragen moeten uiterlijk 14 juni om 12.00 uur ‘s middags binnen zijn. Er is een bedrag van 25.000 euro te verdelen en dit keer zijn er twee type beurzen ingesteld: eentje voor cross-border verslaggeving en eentje voor European affairs. Voorwaarden, beurscriteria, aanmeldformulier en meer bij Journalismfund.eu.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk