Nieuws

Nieuwe aanvraagronde voor beurzen bij Journalismfund.eu

Een nieuwe aanvraagronde voor journalistieke beurzen is geopend bij Journalismfund.eu; aanvragen moeten uiterlijk 14 juni om 12.00 uur ‘s middags binnen zijn. Er is een bedrag van 25.000 euro te verdelen en dit keer zijn er twee type beurzen ingesteld: eentje voor cross-border verslaggeving en eentje voor European affairs. Voorwaarden, beurscriteria, aanmeldformulier en meer bij Journalismfund.eu.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk