Nieuws

Freelance onderzoeksjournalisten gezocht

De energiebedrijven doorlichten? Financiële producten doorvlooien? Dierenleed onthullen? Undercover in een frikadellenfabriek? In de consumentenjournalistiek is volop plaats voor schrijvende freelance journalisten die met veel kennis van zaken willen uitzoeken en onthullen.
Ben je goed thuis in een consumentenonderwerp (bijvoorbeeld op het gebied van elektronica, gezondheidszorg, geldzaken, verzekeringen, voeding, huishouden, reizen, vervoer) hou je van spitten en wil je eindelijk wel eens die ene misstand aan de kaak stellen, neem dan contact op met Marjan Agerbeek. Zij heeft opdrachtgevers die freelance onderzoeksjournalisten zoeken met spannende ideeën en doorzettingsvermogen. Contactinformatie: Beter Blaadje

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk