Nieuws

Freelance onderzoeksjournalisten gezocht

De energiebedrijven doorlichten? Financiële producten doorvlooien? Dierenleed onthullen? Undercover in een frikadellenfabriek? In de consumentenjournalistiek is volop plaats voor schrijvende freelance journalisten die met veel kennis van zaken willen uitzoeken en onthullen.
Ben je goed thuis in een consumentenonderwerp (bijvoorbeeld op het gebied van elektronica, gezondheidszorg, geldzaken, verzekeringen, voeding, huishouden, reizen, vervoer) hou je van spitten en wil je eindelijk wel eens die ene misstand aan de kaak stellen, neem dan contact op met Marjan Agerbeek. Zij heeft opdrachtgevers die freelance onderzoeksjournalisten zoeken met spannende ideeën en doorzettingsvermogen. Contactinformatie: Beter Blaadje

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk