Nieuws

Acht Tegels toegekend

De Tegel, jaarprijs voor de journalistiek, is deze week uitgereikt aan redacteuren van De Twentsche Courant Tubantia (categorie nieuws), Trouw (achtergrond), Zembla (televisie nieuws), Ondertussen in Nederland (televise achtergrond), Argos (radio nieuws), Holland Doc Radio (radio achtergrond), Beagle: In het kielzog van Darwin (online) en EO Netwerk (talent). Overzicht en publicaties bij De Tegel.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk