Nieuws

Acht Tegels toegekend

De Tegel, jaarprijs voor de journalistiek, is deze week uitgereikt aan redacteuren van De Twentsche Courant Tubantia (categorie nieuws), Trouw (achtergrond), Zembla (televisie nieuws), Ondertussen in Nederland (televise achtergrond), Argos (radio nieuws), Holland Doc Radio (radio achtergrond), Beagle: In het kielzog van Darwin (online) en EO Netwerk (talent). Overzicht en publicaties bij De Tegel.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk