Nieuws

Berichtgeving uit Genève

Tijdens de Global Investigative Journalism Conference (GIJC) 2010 is het Zwitserse Genève tot en met komende zondag vier dagen lang het mondiale trefpunt van onderzoeksjournalisten. Ook op de VVOJ-website wordt er aandacht aan besteed met verslagen en een actuele Twitter-stream. Hou de site in de gaten of lees nog even de eerdere vooruitblik.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk