Nieuws

Berichtgeving uit Genève

Tijdens de Global Investigative Journalism Conference (GIJC) 2010 is het Zwitserse Genève tot en met komende zondag vier dagen lang het mondiale trefpunt van onderzoeksjournalisten. Ook op de VVOJ-website wordt er aandacht aan besteed met verslagen en een actuele Twitter-stream. Hou de site in de gaten of lees nog even de eerdere vooruitblik.

Gerelateerde artikelen

Op 9 december 2023 publiceren VPRO en HUMAN op de website van Argos een door de hoofdredacteuren Marc Josten en Willem van Zeeland ondertekend statement. Daarin maken ze bekend met onmiddellijke ingang een compleet Argos-dossier, bestaande uit een reeks van radio-uitzendingen, artikelen en video’s over seksueel misbruik, offline te halen. Het betreft uitzendingen die zijn gemaakt door twee gerenommeerde onderzoeksjournalisten, Huub Jaspers en Sanne Terlingen, beiden al vele jaren actief lid van de VVOJ.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk