Nieuws

Wereldconferentie vreest problemen door vliegverbod

De organisatie van de wereldconferentie onderzoeksjournalistiek (GIJC 2010) in het Zwitserse Genève meldde afgelopen weekend te vrezen dat de aswolken uit de IJslandse vulkaan roet in het eten zullen gooien. De conferentie start hoe dan ook zoals gepland op donderdag 22 april. De organisatie heeft een extra coördinatiepunt opgericht voor alternatief vervoer en bus- en carpoolers. UPDATE 20-4: vliegverkeer zou vanaf dinsdagochtend weer op gang komen, ook in Zwitserland.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk