Nieuws

Wereldconferentie vreest problemen door vliegverbod

De organisatie van de wereldconferentie onderzoeksjournalistiek (GIJC 2010) in het Zwitserse Genève meldde afgelopen weekend te vrezen dat de aswolken uit de IJslandse vulkaan roet in het eten zullen gooien. De conferentie start hoe dan ook zoals gepland op donderdag 22 april. De organisatie heeft een extra coördinatiepunt opgericht voor alternatief vervoer en bus- en carpoolers. UPDATE 20-4: vliegverkeer zou vanaf dinsdagochtend weer op gang komen, ook in Zwitserland.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Hoe komt de journalistiek uit de crisisstand? Ontsnapt ons vak na de opeenstapeling van crises – corona, Oekraïne, klimaat, gas, vertrouwen en wat niet meer – ooit nog uit het frame waar ze zelf zo verslaafd aan is?

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk