Nieuws

Luisteren en je hoofd erbij houden

Terwijl Justitie machteloos moest nakijken hoe topcrimineel Saban Baran naar Turkije vluchtte, vonden misdaadjournalisten John van den Heuvel en Bert Huijsjes de veroordeelde vrouwenhandelaar terug in Turkije. Mensenkennis, ervaring en geluk zijn cruciaal in de misdaadjournalistiek, vertelt Van den Heuvel aan VVOJ-webredacteur Rachel Levy. Lees het nieuwste interview in de serie Dossier Onderzoek (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk