Nieuws

Luisteren en je hoofd erbij houden

Terwijl Justitie machteloos moest nakijken hoe topcrimineel Saban Baran naar Turkije vluchtte, vonden misdaadjournalisten John van den Heuvel en Bert Huijsjes de veroordeelde vrouwenhandelaar terug in Turkije. Mensenkennis, ervaring en geluk zijn cruciaal in de misdaadjournalistiek, vertelt Van den Heuvel aan VVOJ-webredacteur Rachel Levy. Lees het nieuwste interview in de serie Dossier Onderzoek (inloggen vereist).

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk