Nieuws

Uitreiking CBS Persprijs in Utrecht

Maandagavond 8 maart wordt in de Utrechtse Winkel van Sinkel de winnaar van de CBS-Persprijs 2009 bekend gemaakt. Het is voor het eerst dat het Centraal Bureau voor de Statistiek een journalistieke productie beloont voor een ‘juiste interpretatie en analyse‘ van CBS-cijfers. Tot de zeven juryleden behoren Erik van Gruijthuisen en Hans van Maanen. Wie de uitreiking wil bijwonen, kan zich bij het CBS aanmelden.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk