Nieuws

Trainingsdag voor jonge journalisten volgeboekt

De VVOJ trainingsdag voor jonge journalisten tot en met 25 jaar is inmiddels volgeboekt. Wie nog geen bevestigingsmail van zijn of haar aanmelding heeft gehad, wordt verzocht de aanmelding uiterlijk woensdag 17 febuari nog even opnieuw door te sturen aan  paul@paulvereijken.nl.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk