Nieuws

Trainingsdag voor jonge journalisten volgeboekt

De VVOJ trainingsdag voor jonge journalisten tot en met 25 jaar is inmiddels volgeboekt. Wie nog geen bevestigingsmail van zijn of haar aanmelding heeft gehad, wordt verzocht de aanmelding uiterlijk woensdag 17 febuari nog even opnieuw door te sturen aan  paul@paulvereijken.nl.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk