Nieuws

Metze: aanpassingen boek ‘van geen belang’

Het boek van onderzoeksjournalist Marcel Metze over een reorganisatie bij Rijkswaterstaat zal alsnog, in eigen beheer, verschijnen. Zonder een aantal passages die de ‘persoonlijke levenssfeer’ van betrokken ambtenaren raken, aldus minister Eurlings aan de Tweede Kamer. Volgens Metze zijn die aanpassingen inhoudelijk van geen belang en beslaan ze nog geen kwart pagina. De publicatie staat gepland voor de eerste of de tweede week van maart, laat Metze weten.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk