Nieuws

Metze: aanpassingen boek ‘van geen belang’

Het boek van onderzoeksjournalist Marcel Metze over een reorganisatie bij Rijkswaterstaat zal alsnog, in eigen beheer, verschijnen. Zonder een aantal passages die de ‘persoonlijke levenssfeer’ van betrokken ambtenaren raken, aldus minister Eurlings aan de Tweede Kamer. Volgens Metze zijn die aanpassingen inhoudelijk van geen belang en beslaan ze nog geen kwart pagina. De publicatie staat gepland voor de eerste of de tweede week van maart, laat Metze weten.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk