Nieuws

Metze: aanpassingen boek ‘van geen belang’

Het boek van onderzoeksjournalist Marcel Metze over een reorganisatie bij Rijkswaterstaat zal alsnog, in eigen beheer, verschijnen. Zonder een aantal passages die de ‘persoonlijke levenssfeer’ van betrokken ambtenaren raken, aldus minister Eurlings aan de Tweede Kamer. Volgens Metze zijn die aanpassingen inhoudelijk van geen belang en beslaan ze nog geen kwart pagina. De publicatie staat gepland voor de eerste of de tweede week van maart, laat Metze weten.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk