Nieuws

Filmfestival gewijd aan onderzoeksjournalistiek

Een mini-filmfestival met zes voorstellingen gewijd aan onderzoeksjournalistieke reportages. Dat is de Investigative Film Week, die door het Centre for Investigative Journalism (CIJ) op touw is gezet van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 februari. Je moet er wel voor naar Londen, maar dan heb je ook wat. Zoals ‘Schwarz  auf Weiss’, de nieuwste film van Günter Wallraff. Meer informatie bij het CIJ.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk