Nieuws

Filmfestival gewijd aan onderzoeksjournalistiek

Een mini-filmfestival met zes voorstellingen gewijd aan onderzoeksjournalistieke reportages. Dat is de Investigative Film Week, die door het Centre for Investigative Journalism (CIJ) op touw is gezet van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 februari. Je moet er wel voor naar Londen, maar dan heb je ook wat. Zoals ‘Schwarz  auf Weiss’, de nieuwste film van Günter Wallraff. Meer informatie bij het CIJ.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk