Nieuws

Filmfestival gewijd aan onderzoeksjournalistiek

Een mini-filmfestival met zes voorstellingen gewijd aan onderzoeksjournalistieke reportages. Dat is de Investigative Film Week, die door het Centre for Investigative Journalism (CIJ) op touw is gezet van dinsdag 2 tot en met zaterdag 6 februari. Je moet er wel voor naar Londen, maar dan heb je ook wat. Zoals ‘Schwarz  auf Weiss’, de nieuwste film van Günter Wallraff. Meer informatie bij het CIJ.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk