Nieuws

Reader onderzoeksjournalistiek voor lokale media

Dat lokale onderzoeksjournalistiek geen contradictio in terminis is, bewijst Michel Robles met een praktische reader die hij heeft samengesteld. Met achttien vuistregels, zes praktijkvoorbeelden uit eigen land en vijf uit het buitenland. De 37-pagina’s tellende reader, getiteld ‘Onderzoeksjournalistiek voor lokale media’, is voor VVOJ-leden nu als pdf-bestand te downloaden (inloggen vereist). Op de  VVOJ Conferentie november 2009 was er een workshop aan gewijd.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk