Nieuws

Reader onderzoeksjournalistiek voor lokale media

Dat lokale onderzoeksjournalistiek geen contradictio in terminis is, bewijst Michel Robles met een praktische reader die hij heeft samengesteld. Met achttien vuistregels, zes praktijkvoorbeelden uit eigen land en vijf uit het buitenland. De 37-pagina’s tellende reader, getiteld ‘Onderzoeksjournalistiek voor lokale media’, is voor VVOJ-leden nu als pdf-bestand te downloaden (inloggen vereist). Op de  VVOJ Conferentie november 2009 was er een workshop aan gewijd.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk