Nieuws

Reader onderzoeksjournalistiek voor lokale media

Dat lokale onderzoeksjournalistiek geen contradictio in terminis is, bewijst Michel Robles met een praktische reader die hij heeft samengesteld. Met achttien vuistregels, zes praktijkvoorbeelden uit eigen land en vijf uit het buitenland. De 37-pagina’s tellende reader, getiteld ‘Onderzoeksjournalistiek voor lokale media’, is voor VVOJ-leden nu als pdf-bestand te downloaden (inloggen vereist). Op de  VVOJ Conferentie november 2009 was er een workshop aan gewijd.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk