Nieuws

Download: reader ‘Onderzoeksjournalistiek voor lokale media’

Download de reader ‘Onderzoeksjournalistiek voor lokale media‘, samengesteld door Michel Robles, Reader bij de panelsessie Lokale onderzoeksjournalistiek, VVOJ Conferentie Meer met Minder, 28 november 2009

Gerelateerde artikelen

cafe

Alle startende, jonge en aspirant-onderzoeksjournalisten opgelet! Donderdag 20 juni zal er weer een VVOJ Start Café plaatsvinden.

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk