Nieuws

Wat doet de Mossad op Zaventem?

VVOJ Jaarboek 2009

De Israëlische veiligheidsdienst kan ongezien haar gang gaan op luchthaven Zaventem. Belgische passagiers worden er door Israëlische geheim agenten gefouilleerd, verhoord en gedwongen laptop en telefoon af te geven. Eerste deel van de driedelige serie. *P-Magazine, 9 maart 2009

Door Saskia Van Nieuwenhove en René De Witte

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk