Nieuws

Wat doet de Mossad op Zaventem?

VVOJ Jaarboek 2009

De Israëlische veiligheidsdienst kan ongezien haar gang gaan op luchthaven Zaventem. Belgische passagiers worden er door Israëlische geheim agenten gefouilleerd, verhoord en gedwongen laptop en telefoon af te geven. Eerste deel van de driedelige serie. *P-Magazine, 9 maart 2009

Door Saskia Van Nieuwenhove en René De Witte

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk