Nieuws

Wat doet de Mossad op Zaventem?

VVOJ Jaarboek 2009

De Israëlische veiligheidsdienst kan ongezien haar gang gaan op luchthaven Zaventem. Belgische passagiers worden er door Israëlische geheim agenten gefouilleerd, verhoord en gedwongen laptop en telefoon af te geven. Eerste deel van de driedelige serie. *P-Magazine, 9 maart 2009

Door Saskia Van Nieuwenhove en René De Witte

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Op de Avond van de Onderzoeksjournalistiek, op vrijdag 21 juni 2024, reikt de VVOJ de prijs voor de beste Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek uit. Van de 188 inzendingen maken er negen kans op het winnen van De Loep. Drie talenten tot 30 jaar maken kans op het winnen van de ASN Aanmoedigingsprijs.

Met Agnes Walton (Klimaatjournalistiek), Jacqui Banaszynski (Storytelling), Lode Barrezeele (Financiële Journalistiek), Henk van Ess (Search & AI), Wubby Luyendijk en Evert de Vos (Leidinggeven).

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk