Nieuws

Wat doet de Mossad op Zaventem?

VVOJ Jaarboek 2009

De Israëlische veiligheidsdienst kan ongezien haar gang gaan op luchthaven Zaventem. Belgische passagiers worden er door Israëlische geheim agenten gefouilleerd, verhoord en gedwongen laptop en telefoon af te geven. Eerste deel van de driedelige serie. *P-Magazine, 9 maart 2009

Door Saskia Van Nieuwenhove en René De Witte

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk