Nieuws

Seeds of Peace

VVOJ Jaarboek 2009

Seeds of Peace – ‘Nizzane Ha Shalom’ in het Hebreeuws – is een Israëlische nederzetting op de Westelijke Jordaanoever. Een juridisch niemandsland waar werkgevers vrij spel hebben. Toch zijn nederzettingen als deze voor Palestijnen een laatste strohalm op zoek naar werk. *Documentaire (in eigen beheer)

Door Maaike Broos en André Kloer

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Op vrijdag 21 juni 2024 zijn op de Avond voor de Onderzoeksjournalistiek in Antwerpen de ASN Aanmoedigingsprijs 2023 en De Loep 2023 uitgereikt. Met deze prijzen viert de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ)  jaarlijks de beste onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk