Nieuws

Seeds of Peace

VVOJ Jaarboek 2009

Seeds of Peace – ‘Nizzane Ha Shalom’ in het Hebreeuws – is een Israëlische nederzetting op de Westelijke Jordaanoever. Een juridisch niemandsland waar werkgevers vrij spel hebben. Toch zijn nederzettingen als deze voor Palestijnen een laatste strohalm op zoek naar werk. *Documentaire (in eigen beheer)

Door Maaike Broos en André Kloer

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Al zo’n twee decennia lang inspireren Journalismfund Europe en Thomas More Hogeschool Mechelen mensen om via het postgraduaat Internationale Researchjournalistiek hun stap in de onderzoeksjournalistiek te wagen. De eenjarige opleiding serveert niet alleen de beste tools, technieken en onderzoeksmethoden, maar zet ook in op schrijfvaardigheid en cross-border samenwerkingen.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk