Nieuws

Seeds of Peace

VVOJ Jaarboek 2009

Seeds of Peace – ‘Nizzane Ha Shalom’ in het Hebreeuws – is een Israëlische nederzetting op de Westelijke Jordaanoever. Een juridisch niemandsland waar werkgevers vrij spel hebben. Toch zijn nederzettingen als deze voor Palestijnen een laatste strohalm op zoek naar werk. *Documentaire (in eigen beheer)

Door Maaike Broos en André Kloer

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk