Nieuws

Nigeriaanse meisjes als handelswaar

VVOJ Jaarboek 2009

NRC-verslaggevers Sheila Kamerman en Dick Wittenberg legden het niets ontziende dumpen van Nigeriaanse meisjes in de Europese seksindustrie bloot. Twee bewerkte artikelen uit hun serie Mensenhandel. *NRC Handelsblad, maart 2009

Door Sheila Kamerman en Dick Wittenberg

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Hij heeft niet de illusie dat hij in twee jaar kan rechtbreien wat al vele jaren tevergeefs beschreven wordt in rapporten met alarmerende titels als ‘Een dementerende overheid’ (2005) en ‘Een dementerende overheid 2.0?’ (2021). Toch wilde dr Arre Zuurmond Regeringscommissaris Informatiehuishouding worden. Slechts een tijdje, maar wel om onomkeerbare ontwikkelingen te initiëren.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk