Nieuws

Nigeriaanse meisjes als handelswaar

VVOJ Jaarboek 2009

NRC-verslaggevers Sheila Kamerman en Dick Wittenberg legden het niets ontziende dumpen van Nigeriaanse meisjes in de Europese seksindustrie bloot. Twee bewerkte artikelen uit hun serie Mensenhandel. *NRC Handelsblad, maart 2009

Door Sheila Kamerman en Dick Wittenberg

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk