Nieuws

Incidenten met medicamenten

VVOJ Jaarboek 2009

Ondanks de vele doden door medicamenteuze bijwerkingen verzet de farmaceutische industrie zich tegen de openbaarmaking van rapporten die ze over deze incidenten opstelt. Knack plaatst alvast enkele geheimgehouden documenten over de nevenwerkingen van enkele veel voorgeschreven medicijnen op zijn website. *Trouw, Knack en Samvirke, oktober-november 2008

Door Brigitte Alfter, Joop Bouma en Marleen Teugels

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Grijp deze kans op eeuwige roem en stuur je werk in voor de Loep 2022. Dé prijs voor de beste onderzoeksjournalistiek uit Vlaanderen en Nederland.

Op maandag 12 december om 20.00 uur is het weer tijd voor de Algemene Ledenvergadering van de VVOJ. We zullen terugblikken op het afgelopen jaar en we kijken vooruit naar alles wat komen gaat. De ALV wordt digitaal georganiseerd omdat we hebben gemerkt dat er dan meer leden bij (kunnen) zijn.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk