Nieuws

Incidenten met medicamenten

VVOJ Jaarboek 2009

Ondanks de vele doden door medicamenteuze bijwerkingen verzet de farmaceutische industrie zich tegen de openbaarmaking van rapporten die ze over deze incidenten opstelt. Knack plaatst alvast enkele geheimgehouden documenten over de nevenwerkingen van enkele veel voorgeschreven medicijnen op zijn website. *Trouw, Knack en Samvirke, oktober-november 2008

Door Brigitte Alfter, Joop Bouma en Marleen Teugels

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk