Nieuws

IJslandse twijfels

VVOJ Jaarboek 2009
Hoe veilig is uw spaargeld bij een IJslandse bank? De kredietcrisis trof de banken zwaar. Landsbanki is op zoek naar Nederlands geld, Kaupthing volgt snel. Samenvatting van een reeks artikelen. *Fem Business, juni-oktober 2008
Door Walter Devenijns
Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk