Nieuws

IJslandse twijfels

VVOJ Jaarboek 2009
Hoe veilig is uw spaargeld bij een IJslandse bank? De kredietcrisis trof de banken zwaar. Landsbanki is op zoek naar Nederlands geld, Kaupthing volgt snel. Samenvatting van een reeks artikelen. *Fem Business, juni-oktober 2008
Door Walter Devenijns
Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

Is er een manier waarop pers en pr constructiever kunnen samenwerken? Die vraag stond centraal in de gesprekken die Zembla-onderzoeksjournalist Ton van der Ham voerde met ‘de andere kant’.

De trainingsdag Lokale en Regionale Onderzoeksjournalistiek (LROJ) heeft een nieuwe opzet: vanaf nu gaan we die een paar keer per jaar in de regio organiseren. De eerste LROJ ‘nieuwe stijl’ is op vrijdagmiddag 14 april (14.00-17.30 uur) in Breda.

 

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk