Nieuws

Het Grote Treinrapport

VVOJ Jaarboek 2009

Het Nieuwsblad en De Gentenaar nemen in Het Grote Treinrapport alle aspecten van het pendelen en reizen met de trein onder de loep. Aan de hand van een grootscheepse enquête bespreken ze de pijnpunten bij het sporen. Enkele artikelen uit de reeks. *Het Nieuwsblad/De Gentenaar, april 2009

Door de regioredactie van Het Nieuwsblad/De Gentenaar

Download het artikel in pdf.

Gerelateerde artikelen

conferentie-1x

Claimen en framen, dat was het thema van de conferentie 2023. Wie claimt en framet stuurt de dialoog, zet thema’s op scherp en maakt andere geluiden vaak monddood. Hoe gaan we hier als onderzoeksjournalisten mee om? Hoe bewegen we ons in een wereld van wantrouwen? Daarover ging het onder meer tijdens twee succesvolle en verrijkende conferentiedagen op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in Gent.

Sluit je aan bij de vereniging van onderzoeksjournalisten

En vergroot je kennis én netwerk